Spørgsmål og svar

Har du nogle spørgsmål om Din kommunikationskollega? Så har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke dit spørgsmål her, så kontakt os gerne, så finder vi svaret til dig.

 

 

Ofte stillede spørgsmål 

I Din Kommunikationskollega tror vi på, at rigtig meget kommunikation kan laves meget bedre – hvis bare man får en hånd. Verden har brug for bedre kommunikation. Og det vil vi arbejde for, at den får. Den måde, vi gør det på, er kort sagt ved at have din ryg. Stille al vores viden til rådighed for dig. Vi vil gøre alt, der står i vores magt for, at du som medlem føler, at du får den hjælp, udvikling og sparring, som du har brug for – og at du føler, at du får den på en måde, du er tryg ved, og på en måde der føles næsten som havde du en kollega ved siden af dig.

Når det er sagt, kan vi hjælpe dig med alt muligt konkret – lige fra tips og tricks til en pressemeddelelse, en plan for dine facebookaktiviteter og meget, meget mere. Målet er, at vi bliver dine kolleger. Så du føler, at nogen har din ryg.

Bliv medlem af Din Kommunikationskollega, hvis:

  • Du er bange for ikke at kunne følge med i alt den nyeste viden
  • Du vil have et solidt og fagligt velbegrundet fundament for din kommunikation og markedsføring
  • Du vil give en ekstra hånd til den interne medarbejder, der hos jer sidde med ansvaret for kommunikation og markedsføring
  • Du er træt af at famle i blinde og ikke vide, hvad du skal prioritere at bruge tid, penge og ressourcer på
  • Du sætter pris på en grundig kollega, du kan stole på
  • Du sætter pris på at have én indgang, hvor du kan få hjælp til AL din kommunikation og markedsføring - i stedet for at jonglere rundt mellem forskellige samarbejdspartnere
  • Du vil have overblik og struktur


Din Kommunikationskollega er en medlemsklub, der tilbyder tre typer af medlemskab – medlemskaber, som du tegner for en måned eller for et år ad gangen. Uanset, hvad du vælger, kan du melde dig ud til enhver tid. Der er ingen binding.

Vi sætter stor pris på vores kollegaskab med dig, og jo længere tid vi er kollegaer, jo flere fordele får du i klubben.

Vi værdsætter din loyalitet, og jo længere tid du er medlem hos os – jo flere fordele belønner vi dig med.

Du får et helt hold af kollegaer, der har din ryg og står klar til at smide deres viden i din pulje. Du får adgang til et lukket medlemsunivers fyldt med viden, tips og tricks, guides og skabeloner, der hjælper dig med dit arbejde, skaber struktur og overblik, så du ikke bruger unødig tid og ressourcer på at komme i mål med dine kommunikations- og markedsføringsindsatser.

Se de konkrete fordele ved de tre medlemskaber her

Bliv medlem

Hos Din Kommunikationskollega tilbyder vi tre typer af medlemskaber.

  • Basismedlemskabet //KollegaHjælp 499,- per måned eller 4.999,- per år (Du sparer 989,- med et årsabonnement)
  • Mellem medlemskab // KollegaSparring 1.499,- per måned eller 14.999,- per år (Du sparer 2.989,- med et årsabonnement)
  • Det store medlemskab //KollegaUdvikling 7499,- pr måned eller 74.999,- per år (Du sparer 14.989,- med et årsabonnement)

Priserne er eksklusive moms.

Bag Din Kommunikationskollega står KALB, der har arbejdet sammen med flere forskellige virksomheder i forskellige brancher siden 2007. Se vores referencer her

Du kan prøve, men ved du altid, hvad du skal lede efter? I stedet for at du selv skal sidde og bruge unødig tid på at lede og udsætte dig selv for unødige frustrationer, har vi samlet det hele ét sted, så det er ligetil og nemt at finde. Og er du i tvivl om noget, kan du altid tage fat i os. Din Kommunikationskollega sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre med opgaven.

Kontakt os

 

 

 

Bag Din Kommunikationskollega står KALB. Vi har rådgivet og hjulpet mere end 500 virksomheder siden 2007.

Kontakt din kollega

 

Din kommunikationskollega

Din kommunikationskollega hjælper dig, der er direktør – og dig, der er marketingmedarbejder.

Med Din kommunikationskollega ombord behøver du ikke både at have styr på et webbureau, en SEO-specialist, en skribent og en grafiker

– vi har samlet hele holdet for dig ét sted. Og udover praktisk hjælp, får du også strategisk rådgivning.

Vi kan hjælpe dig, uanset om du har 0 eller 100 ansatte.